Om Vivino bar

I hjertet af Roskilde i den gamle, nyrenoverede købmandsgård ligger verdens første Vivino bar. Indretningen er hyggelig og moderne og en af de perler, som vinelskere vil elske at kende. Og der er mange gode grunde til at lægge vejen forbi til et glas vin eller en let anretning.

Hos Vivino bar får gæsterne en enestående mulighed for at smage vine i forskellige prisklasser fra vinproducenter over hele verden.

Stort udvalg af vine på glas

Vivino bar har altid mange forskellige flasker vin på lager, som alle kan købes på glas. Der er intet fast vinkort, da der kun indkøbes få flasker af hver vin. Når vinene er udsolgt, købes andre og nye vine hjem.
Med det store udvalg er der noget for enhver smag og mulighed for at komme omkring flere vine i løbet af aftenen. Og det er uanset, om du foretrækker traditionelle, økologiske eller biodynamiske vine, eller du foretrækker vine fra bestemte vinproducenter eller verdensdele.

Lidt godt fra køkkenet

Vivino bar byder også på lidt lækkert til vinen. Du kan få serveret en lækker charcuteri- og ostetallerken, som du kan nyde i vores hyggelige omgivelser inde eller ude.

Baren har plads til 50 gæster indenfor og har udeservering om sommeren, når solen skinner i den gamle, hyggelige købmandsgård.

Vinene på kortet starter fra kr. 39 pr. glas.

  • Send e-mail til Vivino bar

Bruges af 29 millioner til at finde
og købe de bedste vine

Download appen